Valoarea banilor în timp şi Decizii de investiţii pentru profesioniştii non-financiari - E-learning Company

Valoarea banilor în timp şi Decizii de investiţii pentru profesioniştii non-financiari

Vreau demo

Descriere           

Noţiunea de Valoare a banilor în timp este fundamentul multor decizii şi activităţi financiare dintr-o organizaţie. Indiferent de rolul dvs. funcţional sau departamental, poate fi necesar să alegeţi între opţiuni de investiţii în active, imobilizări corporale, noi activităţi de afaceri, campanii publicitare, instruirea angajaţilor sau tehnologie, pe baza aşteptărilor fluxurilor de numerar aferente acestora. Este important pentru dvs. să luaţi decizii financiare solide pentru a aloca resursele organizaţiei dvs. cât mai eficient şi pentru a asigura cel mai bun randament posibil al acestora. Prezentul curs încearcă să vă familiarizeze cu conceptul de Valoare în timp a banilor şi prezintă unele metode eficiente pentru a evalua cât de dezirabile sunt deciziile ce implică investirea şi cheltuirea capitalului. Prezentul curs acoperă detaliat două dintre aceste metode – Perioada de recuperare a investiţiei şi Valoarea netă actualizată – pentru a vă ajuta să alegeţi dintre diferite opţiuni de investiţii.

 

Public tintă:

Profesioniştii non-financiari care doresc să înveţe sau să îşi împrospăteze cunoştinţele cu privire la finanţe şi contabilitate.

 

Cerinte prealabile:

Cursanţii trebuie să deţină cunoştinţe de bază despre matematica elementară în ceea ce priveşte operaţiunile cu fracţii şi funcţii exponenţiale.

 

Durata 

1 ora

 

Obiectivele lectiei         

După parcurgerea acestui curs veți fi în masură să atingenți obiectivele din următoarele lecții și subiecte:

Lectia: Evaluarea cheltuielilor şi investiţiilor de capital

Vreau demo