Partajarea registrelor de lucru Excel 2010 online şi într-o reţea - E-learning Company

Partajarea registrelor de lucru Excel 2010 online şi într-o reţea

Vreau demo

Prezentare generală/Descriere Întrucât atât utilizatorii de profesie, cât şi cei de acasă se îndreaptă către lucrul în medii de colaborare electronice, nevoia de a partaja registre de lucru Excel şi de a le edita de către mai mulţi utilizatori simultan a crescut. Excel 2010 vă permite să partajaţi registre de lucru prin intermediul unei reţele, să le distribuiţi prin E-mail şi să le partajaţi online. Puteţi utiliza caracteristica Information Rights Management (IRM) (Gestionarea drepturilor de acces la informaţii) pentru a vă asigura că utilizatorii nu pot copia sau redirecţiona conţinutul registrelor de lucru, precum şi pentru a expira fişiere şi pentru a aplica politici corporatiste de diseminare a informaţiilor. De asemenea, puteţi specifica faptul că utilizatorii pot doar să editeze anumite intervale dintr-un registru de lucru partajat. Acest curs tratează partajarea registrelor de lucru Excel 2010 într-o reţea cu opţiuni de partajare avansate, precum şi limitările registrelor de lucru partajate şi utilizările şi limitările IRM. În plus, tratează modul de a limita editarea de către utilizatori a intervalelor de celule specifice dintr-o foaie de lucru şi modul de a implementa caracteristica AutoRepublish (Republicare automată) atunci când salvaţi registre de lucru pentru a le utiliza pe Web.

Audienţă ţintă Utilizatori finali care doresc să dobândească dexteritate în utilizarea Microsoft Excel 2010 la un nivel de utilizator cu drepturi depline şi să aibă cunoştinţe despre calcule, foi de calcul şi mediile de lucru Microsoft Office şi online

Durata preconizată 1,0 ore

Obiectivele cursului La terminarea acestui curs, ar trebui să fiţi capabil(ă) să îndepliniţi obiectivele din următoarele cursuri şi subiecte.

Curs: Partajarea registrelor de lucru Excel 2010

Subiect:Partajarea registrelor de lucru Excel 2010 într-o reţea

Subiect:Protejarea registrelor de lucru cu ajutorul gestionării drepturilor de acces la informaţii (IRM)

Subiect:Acordarea de permisiuni utilizatorilor pentru editarea intervalelor în Excel 2010

Subiect:Partajarea online a registrelor de lucru Excel 2010

Subiect:Partajarea registrelor de lucru Excel 2010

Vreau demo