Outlook 2010 și Colaborarea în Office 2010 - E-learning Company

Outlook 2010 și Colaborarea în Office 2010

Vreau demo

Vezi prețul pe: www.docentix.com

Prezentare generală/Descriere Caracteristicile noi și îmbunătățite ale Office 2010 le permit utilizatorulor să lucreze la unison pentru a crea conținut, indiferent de locație. Îmbunătățirile multor produse Office le permit utilizatorilor să fie mai eficienți, folosind o combinație între calculatorul lor local, un browser și un telefon mobil sau alt device cu acces la web și un server Microsoft Office Communications integrat pentru telefon. Cursul acesta explorează caracteristicile noi Outlook 2010, inclusiv schimbările la nivel de interfață, introducerea unui Conversation view și QuickSteps, precum și Outlook Social Connector. Cursul explorează și trăsăturile noi și îmbunătățirile la OneNote 2010, inclusiv notele legate, integrarea îmbunătățită cu alte produse Office și trăsăturile de colaborare îmbunătățite. Trăsăturile noi și îmbunătățirile la SharePoint Workspace 2010, cunoscut și sub denumirea de Groove, sunt de asemenea luate în discuție. Cursul introduce și Office Web Apps, care sunt extensii online ale Word, PowerPoint, Excel și OneNote și vă permit să vizualizați și să editați fișiere stocate în Windows Live SkyDrive, în implementarea SharePoint-ului organizațional, sau într-un SharePoint online. Aplicațiile Office Web pot fi utilizate și pentru a crea documente, prezentări, fișiere de lucru și notebooks în cadrul unui browser. Nu în ultimul rând, cursul introduce Office Mobile, care vă permite să folosiți telefonul pentru a accesa mai multe aplicații Office, precum și pentru a accesa și edita documente, prezentări și workbooks.

Audiența țintă: Utilizatori individuali și corporate care au cunoștințe de utilizare Office 2003 și cunoștințe generale de utilizare a calculatorului.

Cerințe:  Nicuna aplicabilă

Durata preconizată:  1.0 ore

Obiectivele lecției:  La finalizarea acestui curs, ar trebui să puteți realiza obiectivele următoarelor lecții și subiecte.

Lecție: Colaborarea utilizând aplicațiile Office 2010

Subiect: Outlook 2010

 utilizați trăsături noi în Outlook 2010 pentru a realiza sarcinile zilnice pe e-mail

 identificați schimbările cheie în interfața Outlook 2010

 recunoașteți trăsăturile noi și îmbunătățite în Outlook 2010

Subiect: OneNote 2010

 utilizați trăsături noi și îmbunătățite în OneNote 2010 pentru a crea și organiza notițele

Subiect: SharePoint Workspace 2010

 identificați trăsăturile principale ale SharePoint Workspace 2010

Subiect: Office Web Apps și Mobile

 recunoașteți trăsăturile Office Web Apps

 identificați trăsăturile aplicațiilor Office Mobile 2010

Subiect: Utilizare Office 2010 Applications pentru a colabora

Vreau demo