Obţinerea de rezultate fără autoritate directă: Construirea relaţiilor şi credibilităţii - E-learning Company

Obţinerea de rezultate fără autoritate directă: Construirea relaţiilor şi credibilităţii

Vreau demo

Descriere           

Cum puteţi avea rezultate dacă nu aveţi autoritate? Cultivarea relaţiilor şi stabilirea credibilităţii sunt necesare pentru că vă permit să îi influenţaţi pe ceilalţi. Dacă aveţi abilităţi eficiente de a influenţa, veţi fi capabil(ă) să obţineţi ce aveţi nevoie sau vă doriţi de la ceilalţi – fie că este vorba despre şeful dumneavoastră, un coleg sau o persoană dintr-un departament complet diferit. Influenţarea eficientă, însă, impune să ştiţi cum să construiţi relaţii bune şi să aveţi credibilitate. Nu veţi putea să îi cereţi cuiva să vă ajute dacă v-aţi atras duşmănia acelei persoane sau dacă nu v-aţi ţinut promisiunile pe care i le-aţi făcut.

În acest curs, veţi învăţa cum să dezvoltaţi relaţii şi să construiţi credibilitatea astfel încât să puteţi obţine rezultatele de care aveţi nevoie la locul de muncă. De asemenea, veţi afla ce avantaje are pentru dumneavoastră faptul de a fi capabil(ă) să îi influenţaţi pe ceilalţi.

 

Public tintă:

Orice persoană care doreşte să îşi dezvolte sau să îşi perfecţioneze abilităţile pentru a obţine rezultate atunci când nu au autoritate directă asupra persoanelor responsabile pentru a face munca respectivă.

 

Durata 

1 ora

 

Obiectivele lectiei         

După parcurgerea acestui curs veți fi în masură să atingenți obiectivele din următoarele lecții și subiecte:

Lectia: Construirea relaţiilor şi credibilităţii

Vreau demo