Gestionarea diverselor generaţii ale forţei de muncă: introducere despre angajaţii din generaţii diferite - E-learning Company

Gestionarea diverselor generaţii ale forţei de muncă: introducere despre angajaţii din generaţii diferite

Vreau demo

Descriere           

Mai mult ca niciodată, managerii apreciază felul în care diversitatea conferă valoare unei organizaţii. Condusă în mod corect, o forţă de muncă variată, incluzând membri din generaţii diferite, sporeşte performanţa şi productivitatea. Generaţia în care aţi crescut are o influenţă cheie asupra comportamentului dumneavoastră ca adult iar diferitele caracteristici ale fiecărei generaţii pot consolida o organizaţie dacă sunt gestionate în mod corespunzător.Dar stereotipurile sunt universale şi distrag atenţia de la rolurile pozitive pe care diferitele generaţii le aduc forţei de muncă. A înţelege oamenii din diferite generaţii îi pregăteşte pe manageri pentru provocările diversităţii generaţiilor şi este un pas decisiv spre crearea unui mediu pozitiv de lucru. Acest curs descrie caracteristicile comune ale celor patru generaţii principale din forţa de muncă – Tradiţionalii, „Baby Boomers”, Generaţia X şi Generaţia Mileniului. Prezintă, de asemenea, avantajele echipelor formate din membri provenind din generaţii diferite.

 

Public tintă:

Persoanele care doresc să-şi dezvolte sau perfecţioneze abilităţile pentru a conduce generaţii diferite ale forţei de muncă.

 

Durata 

1 ora

 

Obiectivele lectiei         

După parcurgerea acestui curs veți fi în masură să atingenți obiectivele din următoarele lecții și subiecte:

Lectia: Mixul de generaţii

 

Vreau demo