Fundamentele socializării profesionale: identificarea de oportunităţi de dezvoltare a relaţiilor - E-learning Company

Fundamentele socializării profesionale: identificarea de oportunităţi de dezvoltare a relaţiilor

Vreau demo

Vezi prețul pe: www.docento.ro

Descriere           

În mediul de afaceri conectat modern, cunoaşterea fundamentelor socializării profesionale este un avantaj major şi o cheie a succesului. Socializarea profesională se bazează pe oameni şi pe dezvoltarea de relaţii care vă vor ajuta să aveţi o carieră stabilă şi satisfăcătoare. Puterea unei reţele nu trebuie folosită în mod neglijent. Abilităţile deficitare de socializare profesională şi lipsa etichetei pot crea obstacole. Cu toate acestea, folosind abordarea şi tehnicile adecvate, impactul unei reţele profesionale bine dezvoltate vă poate ajuta să fiţi mai eficient(ă) la locul de muncă.

Acest curs demonstrează elementele de bază ale stabilirii unei reţele prin socializare profesională. De la alegerea unei locaţii potrivite la dezvoltarea de abilităţi de socializare atât pentru lumea reală cât şi pentru cea virtuală, acest curs vă arată cum puteţi crea un impact asupra persoanelor de contact profesionale şi dezvolta în mod strategic o reţea profesională înfloritoare.

 

Public țintă:

Oameni de afaceri care doresc să-şi dezvolte încrederea şi abilităţile de a socializa profesional într-un mediu profesional modern

Durata 

1 oră

 

Obiectivele lecției         

După parcurgerea acestui curs veți fi în masură să atingenți obiectivele din următoarele lecții și subiecte:

Lecția: Fundamentele socializării profesionale

Vreau demo