Elemente de bază ale ascultării: Fundamentele procesului ascultării - E-learning Company

Elemente de bază ale ascultării: Fundamentele procesului ascultării

Vreau demo

Descriere           

Simțiți nevoia de a înțelege mai bine sensul de bază al unei conversații sau al unei prezentări făcute la locul de muncă? Ce părere aveți despre necesitatea de a identifica ce vi se spune într-un mod mai eficace? Deși destul de direct în teorie, procesul care transformă procesul ascultării eficace în comunicare reușită necesită aptitudini bune, conștientizare și practică.

Acest curs va trece în revistă diferitele tipuri de ascultători și beneficiile capacității de a asculta în mod eficace în momentul comunicării. Cursul trece în egală măsură în revistă concepțiile greșite legate de procesul ascultării. Tehnicile de ascultare activă în vederea ameliorării capacităților dvs. de ascultare și maximizării capacității dvs. de a înțelege sunt bine acoperite. Materialele concepute să sprijine activitățile amestecate de învățare aliniate cu prezentul curs sunt disponibile pe Pagina de resurse.

 

Public țintă:

Persoane care doresc să-şi dezvolte sau să-şi amelioreze aptitudinile pentru un proces eficace al ascultării la locul de muncă

Durata 

1 oră

 

Obiectivele lecției         

După parcurgerea acestui curs veți fi în masură să atingenți obiectivele din următoarele lecții și subiecte:

Lecția: Fundamentele procesului ascultării

Vreau demo