Echipa - E-learning Company

Echipa

137189720Echipa The e-learning Company are experiență de peste 12 ani în livrarea de soluții e-learning. O serie de parteneri ne ajută în dezvoltarea  afacerii noastre.

Membrii permanenți ai echipei:

Bogdan Costea

Bogdan este “creierul” din spatele platformei iKnowLMS. Iată niște numere:

Bogdan a gestionat proiecte foarte mari și a zburat prin toată lumea pentru a le implementa. De la Astana la Riad sau de la Dubai la Rabat, sistemele educaționale au beneficiat de imaginația și abordarea neconvențională ale lui Bogdan care intră în categoria acelor oameni care fac lucrurile diferit și bine. Bogdan a transformat ideea de platformă LMS în ceea ce ne doream de la început: o aplicație extrem de ușor de utilizat pentru cursanți, extrem de prietenoasă cu orice administrator, indiferent de cunoștințele sale tehnice, și foarte stabilă.

Leon Grigore

Leon vine cu o experiență de mulți ani în organizații multinaționale și a activat ca managerul unei echipe de Customer Care care era localizată în Gibraltar. La puțin timp după decizia de a se întoarce în România s-a alăturat echipei noastre și a adus un plus major la calitatea serviciului nostru de relații cu clienții. Leon are și background tehnic ceea ce ne ajută să răspundem cât mai eficient la solicitări. După numai câteva luni Leon a devenit un membru foarte important al echipei și s-a potrivit perfect filosofiei noastre de a face lucrurile: profesionist, cu imaginație și echilibrat.

Adrian Călin

Ceea ce-l caracterizează pe Adrian este pasiunea pentru domeniul e-learning. A ajuns într-o companie dedicată exclusiv zonei e-learning încă din 1999 datorită unui prieten care l-a recomandat pe un post de tester pentru cursuri în format e-learning. De atunci Adrian a parcurs, pe rând, toate etapele, a creat conținut online pentru diverse organizații, a implementat soluții e-learning la companii cu mii de angajați, a adus SkillSoft în România, a fost consultant la elaborarea platformei iKnow LMS.

Adriana Ilie

Toți membrii echipei The e-learning Company au fost testați în timp iar Adriana este singura persoană care a performat dintr-un grup de 8 persoane are s-au aflat în atenția noastră la un moment dat. Adriana nu doar că a reușit să fie un membru al echipei dar de ea depinde partea de dezvoltare de conținut la cerere. De fiecare dată Adriana surprinde clienții cu soluții ingenioase și extrem de valoroase care au sunt extrem de ușor de adoptat și care și-au arătat eficiența datorită răspunsului foarte bun din partea cursanților. Adriana este și una dintre vocile cursurilor în limba română de la SkillSoft, cea mai apreciată, de altfel. Înclinația spre detaliu a făcut din Adriana cel mai bun dezvoltator de conținut online pentru clienții The e-learning Company.