e-Nforma 2014 - E-learning Company

e-Nforma 2014

foto3Soluțiile e-learning se dezvoltă din ce în ce mai mult în România și există un singur eveniment care de 5 ani le este dedicat în exclusivitate. În acest an, e-Nforma aduce noutăți față de evenimentele trecute și se concentrează mai mult pe oferirea de oportunități pentru implementarea unor soluții blended learning sau pe eficientizarea celor deja disponibile.

e-Nforma 2014 va avea loc marți, 25 noiembrie, de la ora 9.00 la Hotel Radisson Blu, Calea Victoriei 63-81, București, sala Taygete. Participarea se face doar pe bază de invitație, fiind disponibile doar 25 de locuri.

Speakeri:

Christopher White – SkillSoft

Christopher are o experiență consistentă în cadrul QA, cea mai mare organizație de training în clasă din UK și s-a alăturat SkillSoft în luna mai a anului trecut. Datorită activității sale de până acum, Christopher este în măsură să prezinte obiectiv un sistem blended learning eficient.

Cristian Dumitrache – Revela

Cristian este trainer de peste 10 ani și este singurul român certificat pe modelul Kirkpatrick. În ultimii 4 ani a reușit să implementeze cu succes soluții bleanded learning în industrii precum telecom, farma sau bănci.

Adrian Călin – The e-learning Company

Adrian are peste 14 ani de experiență continuă în zona e-learning, dintre care ultimii 8 dedicați exclusiv implementărilor soluțiilor e-learning în România. Numeroase organizații au beneficiat de serviciile livrate de echipele din care a făcut parte Adrian.

Echipa de suport a evenimentului:

Necula Manuel – E-learning Senior Consultant

Alexandru Zamfir – Customer Relations și suport tehnic

Adriana Ilie – Senior consultant pentru dezvoltarea de conținut la cerere

Cristina Schatz – Sales support

 

Agenda evenimentului:

Agenda evenimentului:

9.15 – 9.55 – Blended Learning – introducere în Noul Model Kirkpatrik și implementarea sa în Romania – Speaker: Cristian Dumitrache

9.55 – 10.35 – Un sistem e-learning integrat, cum îl folosim și eficientizăm – Speaker: Adrian Călin

10.35 – 10.55 – Pauza

10.55 – 11.45 – Case study: Sanofi – Project Management Knowledge Centre and a Live Demo

11.45 – 12.30 – Blended Learning – Trecerea de la cunoștințe la comportamente – Speaker: Cristian Dumitrache

12.30 – 12.55 – Întrebări și răspunsuri, discuție liberă despre avantajele și provocările unor soluții bleanded learning. Răspund întrebărilor: Christopher White, Cristian Dumitrache, Adrian Călin și Manuel Necula

13.00 – Business Lunch

 

Vă rugăm să confirmați participarea până în data de 21 noiembrie la adresa de e-mail: adrian.calin@e-learningcompany.ro sau cristina.schatz@e-learningcompany.ro

 

Vă așteptăm!

 

Echipa e-Nforma