Dezvoltarea atitudinii corecte pentru a fi performant sub presiune - E-learning Company

Dezvoltarea atitudinii corecte pentru a fi performant sub presiune

Vreau demo

Descriere           

Cu o atitudine potrivită, puteți să vă optimizați performanța în condiții de presiune. Deși gestionarea unor situații sub presiune este o experiență diferită pentru fiecare, există o constantă: aveți nevoie de o atitudine care să ducă la acțiuni efective și eficiente orientate spre îndeplinirea scopului. Nu veți putea controla întotdeauna evenimentele externe care creează presiune, dar vă puteți controla reacția.

Cursul de față vă ajută să recunoașteți evenimentele și situațiile care pot pune presiune asupra dvs. Explică modul în care puteți înțelege reacția dvs. atunci când sunteți sub presiune și cum prea mult stres vă poate prejudicia performanța. În fine, cursul acoperă principiile pentru gestionarea atitudinii astfel încât să rămâneți în control și să aveți o mentalitate orientată către succes. Depășirea provocările unei situații sub presiune este o oportunitate de a excela și de a vă îmbunătăți reputația unui om de încredere.

 

Public tintă:

Persoane care doresc să-şi dezvolte abilităţile pentru a gestiona stresul generat de lucrul sub presiune şi orice persoane care doresc să-şi dezvolte sau să-și rafineze abilităţile de performanţă sub presiune.

 

Durata 

1 ora

 

Obiectivele lectiei         

După parcurgerea acestui curs veți fi în masură să atingenți obiectivele din următoarele lecții și subiecte:

Lectia: Performanţa sub presiunea: atitudinea corectă

Vreau demo