Soluții - E-learning Company

Soluții

solutii

Soluțiile e-learning pe care The e-learning Company le distribuie sau le produce au avantajul de a fi fost testate deja de foarte mulți clienți. De la cursuri la cerere la serviciul Books 24*7,  de la cursurile SkillSoft la iKnow LMS, de la cursurile de limbi străine TellMeMore la Leadership Advantage, toate aceste produse s-au impus ca fiind cele mai de încredere și folosite produse de către mediul corporate din România.

 

SkillSoft

SkillSoft este cel mai mare provider de soluții e-learning din lume. De-a lungul timpului SkillSoft s-a diferențiat prin capacitatea de inovație și de adaptare la nevoile reale ale unei organizații.

Cursurile, cărțile, materialele video, au fost realizate de experți în domeniu cu scopul de a oferi cel mai bun conținut și pentru a dezvolta abilitățile cursanților. Peste 19.000.000 de cursanți din peste 6000 de organizații folosesc astăzi soluțiile SkillSoft și se bucură de cea mai interesantă și completă experiență de învățare online.

Mai multe despre soluțiile SkillSoft găsiți detalii aici.

 

iKnow LMS

Iknow LMS este, poate, cea mai practică, aplicație Learning Management System folosită de organizațiile din România. Creată special pentru realitatea și nevoile din România, iKnow LMS oferă posibilitatea de a livra conținut în orice formă, de a realiza teste personalizate, de a genera rapoarte dintre cele mai folositoare sau serviciu de autoevaluare a competențelor.  Peste 50.000 de utilizatori folosesc diverse variante ale platformei iKnow LMS, de la instituții bancare de calibru sau companii telecom foarte dinamice până la companii mici care înțeleg necesitatea pregătirii angajaților. Un tur virtual al unei variante iKnow LMS găsiți aici.

 

TellMeMore

Cursurile de limbi străine au fost, întotdeauna, o necesitate în toate organizațiile românești. TellMeMore aduce cel mai avansat soft de recunoaștere vocală într-un sistem online de învățare a unei limbi străine. The e-learning Company livrează în România cursuri online pentru 7 limbi străine realizate de TellMeMore: Engleză, Franceză, Germană, Spaniolă, Italiană, Olandeză și Chineză. Puteți testa aceste cursuri aici.

 

 

Menu Title
×