Echipa - E-learning Company

Echipa

137189720Echipa The e-learning Company are experiență de peste 12 ani în livrarea de soluții e-learning. O serie de parteneri ne ajută în dezvoltarea  afacerii noastre.

 

Membrii permanenți ai echipei:

Adrian Călin

Ceea ce-l caracterizează pe Adrian este pasiunea pentru domeniul e-learning. A ajuns într-o companie dedicată exclusiv zonei e-learning acum 13 ani datorită unui prieten care l-a recomandat pe un post de tester pentru cursuri în format e-learning. De atunci Adrian a parcurs, pe rând, toate etapele, a creat conținut online pentru diverse organizații, a implementat soluții e-learning la companii de peste 3000 de angajați, a adus SkillSoft în România, a fost consultant la elaborarea platformei iKnow LMS. Adrian este și unul dintre acționarii companiei.

 

Alexandru Zamfir

Alex a început să lucreze în acest domeniu în 2010 și a devenit indispensabil companiei. Aproape toate situațiile în care clienții SkillSoft au nevoie de ajutor tehnic sau de suport pentru folosirea cursurilor, au în Alex un consultant foarte bine pregătit care în ianuarie 2013 a participat la un training al consultanților SkillSoft ținut la Londra. Efortul lui este apreciat de toată lumea, deși are o experiență de doar doi ani în domeniu, Alex poate fi considerat un consultant senior pentru cei care au nevoie de serviciile The e-learning Company.

 

Adriana Ilie

Toți membrii echipei The e-learning Company au fost testați în timp iar Adriana este singura persoană care a performat dintr-un grup de 8 persoane are s-au aflat în atenția noastră la un moment dat. Adriana nu doar că a reușit să fie un membru al echipei dar de ea depinde partea de dezvoltare de conținut la cerere. De fiecare dată Adriana surprinde clienții cu soluții ingenioase și extrem de valoroase care au sunt extrem de ușor de adoptat și care și-au arătat eficiența datorită răspunsului foarte bun din partea cursanților. Adriana este și una dintre vocile cursurilor în limba română de la SkillSoft, cea mai apreciată, de altfel. Înclinația spre detaliu a făcut din Adriana cel mai bun dezvoltator de conținut online pentru clienții The e-learning Company.

 

Cristina Schatz

The e-learning Company își dezvoltă și departamentul de B2C, vânzare către consumatorul final și pentru acest departament am ales-o pe Cristina să se ocupe de această linie de business. Cristina a ajutat multe siteuri să-și dezvolte afacerile în zona B2C mai ales siteurile pentru servicii imobiliare. Ca toți membrii The e-learning Company și Cristina are experiența tuturor etapelor în procesul de vânzare B2C. Credem foarte mult în această linie de business și alegerea Cristinei s-a bazat pe entuziasmul și capacitatea ei de a face lucrurile să funcționeze.