Curs online de limba engleza - E-learning Company

Curs online de limba engleza

Vreau demo

Încearcă acest curs pentru 7 zile

Aceasta metoda online de invatare a limbii engleze este foarte flexibila si poate fi adaptata pentru a face fata nevoilor tale specifice

 

Cea mai completa metoda de invatare a limbii engleze, ideala pentru impulsionarea carierei tale, pentru pregatirea unei calatorii in Anglia sau in Statele Unite sau pur si simplu pentru imbogatirea cunostintelor tale de limbi straine.

 

Esti gata sa inveti Engleza cu ajutorul celei mai variate metode dezvoltate pana acum? Metodele premiate TELLMEMORE te vor ajuta sa iti pastrezi motivatia si sa te distrezi in timp ce inveti, mai ales cand vine vorba de lectii orale si exercitii!

Exista 345 de lectii de engleza online (Engleza britanica si engleza Americana) care includ 40 de tipuri diferite de activitati, ca de exemplu:

Vei invata sa vorbesti! Vei face progrese majore in materie de pronuntie, TELL ME MORE foloseste tehnologie de recunoastere vocala in foarte multe din lectiile si exercitiile sale, permitandu-ti astfel sa exersezi pronuntia cuvintelor doar facand “click” dreapta pe ele.

Actualizari periodice

TELL ME MORE adauga periodic continut, exercitii si functionalitati noi. Cu ajutorul solutiei English Webpass Online primesti automat cele mai actualizate metode de invatare oferite de TELL ME MORE.

O metoda progresiva

TELL ME MORE foloseste o metoda progresiva de predare pentru a te ajuta sa inveti limba engleza repede si sa te simti bine pe parcursul acestui process. Fiecare lectie lanseaza un nou context de comunicare cu ajutorul functionalitatilor multimedia (de exemplu, esti la cumparaturi si trebuie sa vorbesti cu vanzatorul). Apoi va trebui sa parcurgi mai multe exercitii care te vor ajuta sa descoperi pas cu pas diverse subiecte relevante pentru situatia respectiva (vocabulary specific, expresii, gramatica etc.). Pana la finalul lectiei, vei putea sa intelegi si sa participi activ la o discutie interactive pe tema respevtiva.

Tu controlezi tot procesul

Poti decide sa urmezi o anumita succesiune a lectiilor sugerata de TELL ME MORE, care porneste de la un grad mai mic de dificultate si evolueaza pana la cel mai dificil nivel, sau poti alege anumite lectii si te poti concentra pentru o anumita abilitate sau pe un anumit subiect mai in detaliu (scriere, comunicare, vocabular, gramatica).

 Invata engleza cu o metoda care iti permite sa monitorizezi si sa evaluezi progresele facute

Webpass este cel mai complex program de invatare a limbii Engleze de la TELL ME MORE. Continutul este organizat pe diverse nivele de abilitate – Engleza incepator, mediu, avansat, expert – (nivelele A1/A2, B1,B2, C1). In cadrul fiecarui nivel de abilitate, programul este alcatuit din mai multe lectii:

Sunt disponibile si lectii bazate pe documentare Euronews.

Engleza nivelele A1/A2:  Ce o sa puteti face dupa ce terminati acest nivel:

Engleza nivelul B1:  Ce o sa puteti face dupa ce terminati acest nivel:

Engleza nivel B2: 

Ce o sa puteti face dupa ce terminati acest nivel:

Engleza nivel expert C1:  Ce o sa puteti face dupa ce terminati acest nivel:

Accesul la cursuri este disponibil pentru un an de la crearea contului.

Vreau demo